Slevy a výhody

Pobyty 2024 v termínu sanitace bazénu ještě výhodněji

ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel

Sanitace bazénu proběhne v termínu 16.6. - 20.6.2024. Saunový svět a lázeňské procedury budou hostům k dispozici.

Pobyt v termínu SLEVA

16.6. – 23.6.2024  

30 % - platí na všechny pobyty na 4 a více nocí s nástupem 16.6. a 17.6.2024

(10 % sleva First Minute + 20 % sleva sanitace)

Zvýhodnění pobytů na 14/21/28 nocí

Objednejte si u nás pobyt v délce 14, 21 či 28 nocí a získáte 1, 3 nebo 4 noci ZDARMA. Sleva se vztahuje na poslední 1 noc/3 noci/4 noci pobytu. Sleva platí celoročně a nelze ji kombinovat s jinými slevami s výjimkou slevy FIRST MINUTE.

ZDARMA 3 dny příspěvkové lázeňské péče

Objednejte si u nás příspěvkovou lázeňskou péči s plnou penzí na 21 dní a zaplatíte pouze za 18. ZDARMA máte poslední 3 noci ubytování a stravování. Léčbu hradí vaše zdravotní pojišťovna.

Výhodné ceny pro doprovod

Pokud doprovázíte svého partnera po celou dobu jeho komplexní nebo příspěvkové lázeňské péče, využijte naší nabídky 20% slevy na vámi vybraný pobyt pro samoplátce. Sleva platí celoročně a nelze ji kombinovat s jinými slevami.

Sleva na procedury 

Při včasné rezervaci nejpozději do 1 měsíce před vaším příjezdem si můžete procedury objednat se slevou 15 %. 
V průběhu pobytu si můžete dokoupit procedury dle naší aktuální nabídky. Na procedury dokoupené na místě se sleva ve výši 15 % nevztahuje. Pro hosty ubytované v hotelu Alexandria se sleva vztahuje na lázeňské a wellnesss procedury poskytované v hotelu. Slevu na procedury nelze sčítat ani kombinovat s dalšími slevami. Sleva se neposkytuje na cenově zvýhodněné balíčky. 

Se slevovými kupóny ušetříte

Získejte balíček inhalací za skvělých 500 Kč. Čerpejte řadu dalších slev v našich lázeňských zařízeních. Se slevovými kupóny můžete nakupovat za výhodné ceny i v našich partnerských prodejnách. Hosté Lázní Luhačovice, a.s. mají nižší vstupné do wellness a fitness centra v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. Naše cestovní agentura Luhanka pro vás připravila slevy na zájezdy nebo prohlídku lázní.

SLEVOVÉ KUPÓNY

Dopravíme vás do lázeňských hotelů a penzionů

Z autobusového či vlakového nádraží vás dopravíme vlastním vozidlem (za poplatek) až k hotelu či penzionu, kde budete ubytováni.