Rekondiční pobyty pro firmy

Nabídka je určena pro zaměstnavatele

Dopřejte svým zaměstnancům efektivní regeneraci a prevenci zdraví pobytem v Lázních Luhačovice, a.s., která patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti lázeňství a cestovního ruchu v ČR. Luhačovice nabízejí svým hostům pobyt v příjemném  lázeňském  prostředí, kulturní a společenské vyžití i možnost aktivního odpočinku.  

Nabízíme rekondiční pobyty pro různé profesní skupiny (dělnické profese hutních a strojírenských firem, zdravotníky, učitele, příslušníky policie a hasičských sborů…) i manažery.

Rekondiční pobyty jsou cíleně zaměřeny na kompenzaci negativních vlivů způsobených výkonem povolání, rehabilitaci, obnovu fyzické a duševní kondice i prevenci možných zdravotních rizik spojených s výkonem povolání onemocnění dýchacích cest, pohybový aparát, oběhové ústrojí. 

Program rekondičních pobytů pro profesní skupiny probíhá pod dohledem lékaře, který sestaví účastníkovi pobytu individuální léčebný program. Kombinují se v něm lázeňské procedury s využitím zdejších jedinečných léčivých minerálních vod, fyzioterapeutické a relaxační procedury, zdravá strava a pohybové aktivity. V léčebných zařízeních společnosti poskytujeme více jak 80 různých druhů léčebných, relaxačních a wellness procedur. 

Lázně Luhačovice, a.s., má uzavřenou smlouvu na poskytování lázeňské péče se všemi zdravotními pojišťovnami ČR. 

S rekondičními pobyty pro firmy máme dlouhodobé zkušenosti. Dokážeme se přizpůsobit různorodým potřebám mnoha firem.

 

U nás si vaši zaměstnanci rekondiční pobyt či dovolenou užijí a do práce se vrátí nabití novou energií…

 

V případě, že si jako zaměstnavatel nevyberete z naší široké nabídky léčebných, relaxačních či wellness pobytů, rádi vám zpracujeme cenovou nabídku rekondičního pobytu na míru pro konkrétní profesní skupinu či manažery podle individuálních požadavků vaší firmy.

KONTAKTUJTE NÁS: