O akciové společnosti Lázně Luhačovice

 

  • Jsme největší lázeňskou společností v Luhačovicích.
  • Každoročně ubytujeme více než 30 000 hostů.
  • Garantujeme využití přírodní léčivé minerální vody při lázeňských procedurách.
  • Specializujeme se na léčbu dýchacích cest, léčíme nemoci pohybového, oběhového a trávicího ústrojí, diabetes mellitus, nemoci nervové, naše přírodní minerální vody jsou v hodné k regeneraci po onkologickém onemocnění.
  • Poskytujeme více než 60 druhů lázeňských procedur.
  • Ročně provedeme až 100 000 přírodních uhličitých koupelí a bezmála 200 000 inhalací minerální léčivé vody.
  • Máme nejširší nabídku ubytování rozmanitou škálu pobytů - vybere si každý bez ohledu na věk, finanční či časové možnosti.
  • Největší a nejmodernější wellness centrum v Luhačovicích najdete v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu.

Lázně Luhačovice = tradice a kvalita

Akciová společnost Lázně Luhačovice existuje více než 30 let (založena v roce 1992), ale i to je jen pouhý zlomek času ve srovnání s více než 350 letou historií lázeňství v Luhačovicích, po kterou je znám léčebný účinek minerálních vod na lidský organismus. Novodobou tradicí i jistotou je v Lázních Luhačovice kvalita stravovacích a ubytovacích služeb, stejně jako medicínské pojetí péče a kompetence lékařů.

Lázně Luhačovice = dobrá značka

Naše odborné vyšetřovací metody a balneologické postupy se pružně mění s každým pokrokem a novými poznatky lékařské vědy. Modernizovat v našem pojetí znamená také dávat novou tvář našim překrásným budovám a produktovou nabídku upravovat dle měnících se požadavků hostů. Oceněním snahy o trvalé zlepšování jsou nejrůznější certifikáty.

Lázně Luhačovice = zdraví a odpočinek

Cílem naší společnosti je spokojený host, kterému jsme ulevili od zdravotních obtíží nebo pomohli načerpat novou energii.

Lázně Luhačovice = lidé

Naše společnost zaměstnává téměř 600 zaměstnanců zdravotnických i jiných profesí. Všichni společně vytváříme co nejvlídnější atmosféru pro naše hosty.

Našimi provozy již prošly generace řady rodin, a to jak na straně těch, kteří pečují, tak těch, o něž se staráme. Lázně Luhačovice navštíví každoročně více než 30 000 lázeňských hostů a stráví tu průměrně 11 dnů. Spousta z nich se opakovaně vrací. Díky tomu můžeme říci, že své hosty dokonale známe a oni znají nás.

Poznejte nás také a věříme, že i Vy se k nám budete rádi vracet!