Lázně Luhačovice

Lázně Luhačovice mají více jak 350letou lázeňskou tradici. Jsou největšími lázněmi na Moravě a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice. 

Luhačovickým lázním vtiskl neopakovatelnou tvář slovenský architekt Dušan Jurkovič. Nádhernou ukázku jeho umění představuje dnešní lázeňský hotel Jurkovičův dům. Atmosféru dotvářejí četné hotely a vily různých architektonických stylů, kolonáda a rozlehlý park.

Jedinečné přírodní léčivé minerální prameny řadí Luhačovice mezi evropskou špičku v lázeňské léčbě dýchacích cest. Zvolte si pro svůj pobyt akciovou společnost Lázně Luhačovice. Jsme lázeňskou jedničkou v Luhačovicích! Ve své správě máme nejznámější minerální pramen Vincentku a 9 dalších.

Luhačovice inspirovaly hudebního skladatele Leoše Janáčka, který zde pravidelně pobýval a tvořil. Naše společnost každoročně pořádá Festival Janáček a Luhačovice, který patří mezi prestižní hudební akce České republiky.

Luhačovice jsou pravým místem k celoroční relaxaci a aktivnímu odpočinku. Skýtají mnoho možností kulturního i sportovního vyžití, nabízí příznivé klima, čistý vzduch a krásnou přírodu. 

 

Luhačovicemi se můžete projít za doprovodu zvukové mapy. Ta ve formátu rozhlasových her vykresluje Luhačovice prostřednictvím příběhů zajímavých míst a osobností.

Vydejte se na 5 tematických tras, z nichž každá má 10 zastávek.

 

Nechte se zlákat malebností a pestrostí Luhačovic. Dopřejte si dovolenou plnou zážitků, na kterou nezapomenete.

Přijeďte se k nám přesvědčit sami...

 

Lázeňský park

Mapa lázní