Aktuální informace

Pacienty zdravotních pojišťoven přijímáme celoročně 

V mediálním prostoru se objevují zprávy, že řada lázeňských zařízení zvažuje od ledna 2023 přestat k léčbě přijímat pacienty zdravotních pojišťoven. Chtěli bychom ujistit Vás i Vaše pacienty, že Lázně Luhačovice, a.s. budou pacienty zdravotních pojišťoven přijímat k léčbě v roce 2023 bez omezení. 

Vzhledem k velké poptávce během léta není možné některé návrhy v době jejich platnosti umístit nebo jsou k dispozici již jen kapacity s nadstandardním ubytováním za příplatek. Proto doporučujeme poptávku chroniků, pokud to jejich zdravotní stav umožňuje, směrovat na období listopad až duben, kdy budou mít jistotu umístění návrhu v našich kapacitách a díky nižším příplatkům také ušetří. 

S naší kapacitou více jak 1 200 lůžek se snažíme efektivně využívat lázeňská zařízení s komplexními službami pod jednou střechou a další objekty otevírat průběžně. Letos poprvé máme v provozu hotel Palace již od 27.12.2022 nejen pro klienty silvestrovských pobytů, ale i pro pacienty, kteří tak mohou strávit Silvestra v lázních. Poté hotel Palace zůstane otevřený až do prosince 2023. Od 2.1.2023 otevřeme hotel Morava.

Dětskou léčebnu Miramonti otevřeme již 8.2.2023 a Vítkov od 15.2.2023.

Předpokládáme, že od začátku března budou již k dispozici všechny naše ubytovací a léčebné kapacity pro pacienty i hosty.