Podmínky pobytu s příspěvkem

Příspěvek (FKSP, na dovolenou, vouchery…) můžete uplatnit na jakýkoli pobyt z naší nabídky, který splňuje podmínky pro poskytnutí konkrétního příspěvku. 

Možnost příspěvku na pobyt formou nepeněžního plnění (zaměstnanecký benefit) si před podáním objednávky ověřte u svého zaměstnavatele.

Benefit zaměstnavatele NELZE v Lázních Luhačovice, a.s. uplatnit na ambulantní léčbu, tj. procedury bez ubytování. 

Poskytnutí pobytu se řídí našimi platnými Všeobecnými obchodními podmínkami.

Jak si můžete pobyt s příspěvkem zaměstnavatele objednat?

Objednávku pobytu s benefitem podává zaměstnavatel nebo přímo zaměstnanec s uvedením fakturačních údajů zaměstnavatele (název a sídlo, IČ, DIČ) a dalších náležitostí, které požaduje Váš zaměstnavatel (např. konkrétní text faktury).

Při rezervaci pobytu uvedete, že budete platit přes zaměstnavatele a upřesníte, zda vám uhradí celý pobyt nebo to bude jen příspěvek a vy doplatíte zbytek.

V objednávce pobytu uvedete výši příspěvku zaměstnavatele.

Objednávku můžete podat pomocí tlačítka „rezervace“ u vybraného pobytu na našich webových stránkách nebo prostřednictvím emailu: pobyty@lazneluhacovice.cz.

Pobyt v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu si můžete na webových stránkách www.HotelAlexandria.cz objednat také online. Při online rezervaci se okamžitě dozvíte, zda je termín volný a vaše rezervace bude ihned potvrzena.