Tipy pro děti v okolí Luhačovic

Zámek Lešná, ZOO Zlín (35 km) – cesta kolem světa za jeden den Zámek Lešná

Zámek Lešná pochází z 19. století. Zaujme unikátní dřevořezbářskou výzdobou a bohatými sbírkami orientálního porcelánu. V suterénu zámku představuje své expozice Přírodovědecké muzeum. V mořských akváriích a teráriích se seznámíte s rozmanitými druhy živočichů včetně plazů.

Zámek obklopuje anglický park a volně přechází v oboru se zoologickou zahradou.

Zlínská ZOO patří k nejvyhledávanějším zoologickým zahradám v České republice. Areály jsou rozdělené podle jednotlivých kontinentů. Za jeden den podniknete cestu kolem světa a poznáte typické zástupce zvířat všech představovaných světadílů.

Unikátní zážitek nabízí tropická hala Yucatan a Zátoka rejnoků. Rejnoky si můžete nejen pohladit, ale i nakrmit krevetami.

Více informací...

 

KOVOZOO aneb unikátní kovová ZOO (35 km)

Kovozoo Staré Městi u Uherského HradištěKOVOZOO Staré Město je jedinečná kovová zoo, která vznikla v roce 2012 a nachází se v zajímavém a netradičním prostředí zrekonstruovaného areálu bývalého cukrovaru ve Starém Městě u Uherského Hradiště.

Cílem KOVOZOO je ukázat malým i velkým návštěvníkům, že i ze zdánlivě nepotřebného odpadu mohou vznikat věci, které jsou nejen krásné a zajímavé, ale i nadále užitečné.

Zjistit více...

 

Aquapark Delfín Uherský Brod (13 km)

Nedaleký aquapark s plaveckým bazénem 25 x 12,4 m. Kromě plaveckého nabízí také zábavný bazén s podvodními masážemi, divokou vodou a dalšími atrakcemi, tobogán, brouzdaliště, whirlpool, parní - solnou lázeň, solné tepidárium nebo finskou saunu.

Podrobné informace...

 

 

Aquapark Uherské Hradiště (32 km)

Zábavní centrum zahrnující vnitřní areál, vodní atrakce, welness/spa, rehabilitace a tobogány.

Podrobné informace...

 

 

 

Skicentrum Bílé Karpaty (27 km)

Lyžařské středisko na Milkulčině vrchu se 600 m dlouhou sjezdovkou. Lyžařům jsou k dispozici 2 jednomístné vleky. Děti se mohou naučit lyžovat nebo zdokonalit své schopnosti v lyžařské škole, která nabízí individuální výuku lyžování a snowboardingu. Pro nejmenší je k dispozici dětský vlek.

Více informací...