7. 10. 2019

Sezónní menu ve Spa & Wellness hotelu Alexandria****

Už jste někdy vyzkoušeli speciality v podobě sezónního menu, které pro vás pravidelně připravujeme ve Francouzské restauraci hotelu Alexandria?

Vždy se jedná o tematicky zaměřenou nabídku, složenou z kompletního menu. Chutě jednotlivých pokrmů jsou vyladěny pomocí sezónních ingrediencí a dohromady tvoří ucelený gastronomický zážitek.

Nabídka je vždy časově omezená.

Velmi oblíbenými jsou například Májové nebo Valentýnské menu, Zvěřinové speciality nebo Velikonoční hodování.

 

Aktuálním tématem je Podzim na talíři. Ochutnat můžete zvěřinovou paštiku, dýňovou polévku, pečené bažantí prsíčko s dýňovým rizotem nebo dančí hřbet s kaštanovým pyré. Pomyslnou „třešničkou na dortu“ je domácí koláč s mákem a švestkami sypaný mandlovými lupínky.

Na tomto menu si můžete pochutnat až do konce listopadu, vždy od středy do neděle, tak se zastavte.