Pobyty s dětmi

Pro pobyt s dětmi doporučujeme hotel Jurkovičův dům**** a vily Chaloupka**** či Alpská růže****. Apartmány vily Alpská růže**** mají pohodlné rozkládací pohovky, na kterých se vaše děti pohodlně vyspí. Malým dětem do 2,5 roku nabízíme postýlku včetně lůžkovin za poplatek 200 Kč / noc.

Služby v ALEXANDRIA****Spa & Wellness hotelu mohou využívat děti starší 12 let v doprovodu dospělé osoby.

 

NABÍDKA POBYTŮ PRO DĚTI

SLEVY PRO DĚTI

Děti do 3 let - ZDARMA bez nároku na služby

Děti od 3 do 12 let - SLEVA 50 % z ceny ubytování a stravy (poloviční porce)

Slevy na děti platí při ubytování dítěte v pokoji s doprovázející dospělou osobou. Nevztahují se na pobyty v dětských léčebnách Miramonti a Vítkov, penzion Rodina a ve vile Vlastimila.

 

Lázeňské procedury pro děti

Dětem poskytujeme vybrané lázeňské procedury v balneoprovozech pro dospělé. Nabídka je omezena věkem dítěte. U některých procedur je nutné respektovat možné kontraindikace a případné riziko alergizace.

Naše oddělení prodeje upozorňuje na všechna rizika, která jsou s poskytováním lázeňských procedur dětem spojena, vždy předem. Pokud objednáváte procedury pro své potomky na místě, na možná rizika vás upozorní hotelová recepce nebo kancelář časování procedur přímo v lázních.

Minimální věk dítěte pro poskytování procedur v balneoprovozech pro dospělé je 10 let. Děti mladší 15 let podstupují proceduru vždy v přítomnosti dospělé osoby. Ta musí dítě provázet pro celou dobu jeho pobytu.

Děti čerpají procedury pouze se souhlasem dospělé osoby, která dítě během pobytu v lázních doprovází (rodič, prarodič,...).

Osoba, která dítě do lázní doprovází, musí před vystavením rozpisu procedur podepsat informovaný souhlas na předepsaném formuláři. Bez podepsaného formuláře nemůžeme dítěti poskytnout žádnou lázeňskou proceduru.

INFORMOVANÝ SOUHLAS - FORMULÁŘ

 

Ceník procedur

Ceník lázeňských procedur poskytovaných dětem