ALEXANDRIA**** SPA & WELLNESS HOTEL

Ideální místo pro vaše firemní akce v Luhačovicích

  • komfortní ubytování ve 4hvězdičkovém hotelu
  • reprezentativní prostory
  • profesionální servis
  • luxusní wellness
  • lázeňské a wellness procedury
  • široká nabídka doprovodných aktivit

Hotel Alexandria je ideálním místem pro malé či středně velké firemní a společenské akce. Night club v ALEXANDRIA**** spa & wellness hotelu poslouží jako oddělený meeting room. Night club je plně klimatizován a připojíte se v něm k wi-fi.

Hotel nabízí cateringové služby špičkové kvality. Ideálně doplní vaši akci. Reprezentativní prostory noblesní Francouzské restaurace využijete pro různé bankety či oslavy. Na letní terase Francouzské restaurace se v létě griluje i rožní.
Luxusní hotelové wellness centrum poskytne příjemný odpočinek po náročném pracovním jednání. Načerpejte nové síly v bazénu, vířivce, Kneippově chodníku, parní, bylinkové a solné lázni, laconiu, finské sauně, ledové studni a odpočinkových zónách. Dokonalý odpočinek zpříjemní koupele, masáže a rozličné spa rituály. Nabízíme privátní pronájem wellness centra s možným občerstvením.

Noční klub ve stylu 30. let minulého století nabídne vhodné prostory pro večerní akce a zábavu. Rádi pro vás zajistíme živou i reprodukovanou hudbu všech žánrů či rozličný doprovodný program.

Dle vašich potřeb zajistíme:

  • konferenční servis (wi-fi, ozvučení sálů, služby IT technika, projektory, projekční plátna, flipcharty, DVD přehrávače a ostatní)
  • catering (coffee breaky, pracovní i slavnostní menu, bufety, rauty, koktejly, číše vína)
  • doprovodný program (wellness procedury, výlety do okolí, exkurze s degustacemi, ochutnávky vín, grilování a rožnění, barmanské show, outdoorové aktivity, kulturní programy, vystoupení revivalových kapel, karaoke, funcasino, bodypainting, facepainting, služby profesionálního fotografa, květinová výzdoba...)

 

Konferenční uspořádání a kapacita           
 Uspořádání Plocha Divadlo Škola U forma U forma I forma O forma T forma Banket   Raut
  divadlo skola  U forma U forma  I forma  O forma  T forma  Banket2  Raut
Francouzská resturace 157m2 - - - - 38 - 30 60 80-150
Night club 252m2 75 48 30 50 30 30 30 85 60

 

Ceník konferenčních služeb

Vašim požadavkům přizpůsobíme i ty nejmenší detaily.
ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel, tel.: 730804408, e-mail: akce@lazneluhacovice.cz.

Poptávka akce