Příplatky komplexní lázeňské péče

za služby nad rámec standardu hrazeného zdravotní pojišťovnou

Příplatky za vyšší kategorii ubytování

Ceník příplatků 2022

Ceník příplatků 2023 

Do hotelu Palace**** můžete na komplexní lázeňskou péči přijet již od 27.12.2022 (dle nástupních termínů). Do ostatních ubytovacích kapacit dle zahájení jejich provozu.

Příplatek za silvestrovskou oslavu činí 1 490 Kč (slavnostní raut – silvestrovská večeře i tradiční občerstvení, živá hudba k tanci i poslechu, zábavný program).

 

 

 

 

 

 

 

Pacienti s průkazem ZTP/P neplatí příplatek za ubytování na lůžku ve 2lůžkovém pokoji vyšší kategorie, který přidělí oddělení prodeje.

TIP

Pokud to váš zdravotní stav umožňuje, přijeďte na komplexní lázeňskou péči v zimním období a získejte nejvyšší slevu na příplatky za vyšší kategorii ubytování.

Příplatky za výběrovou stravu

Zdravotní pojišťovna hradí v rámci komplexní lázeňské péče plnou penzi dle "lázeňského dietního systému" (racionální a dietní stravu).  Za příplatek vám nabízíme možnost stravování formou výběrové stravy. Snídaně jsou podávané bufetem, obědy a večeře jsou servírované a doplňuje je salátový bufet.

V hotelech Palace (formou bufetu - snídaně, obědy, večeře) a Jurkovičův dům (formou bufetu - snídaně a večeře, obědy servírované) si automaticky připlácíte v rámci ubytování i za výběrovou stravu PLUS.

U stravování formou bufetu si můžete vybírat z nabídky jídel dle své chuti, jídlo si nemusíte objednávat dopředu. Na jídlo můžet navíc přijít kdykoliv v daném časovém rozmezí.

Ceník příplatků za výběrovou stravu
  • ceny jsou uvedené v Kč za osobu a zahrnují DPH
Výběrová strava 1 den21 dní28 dní
snídaně - formou bufetu v hotelech Jestřabí a Riviera 40 Kč 840 Kč 1 120 Kč
plná penze - výběrová strava  140 Kč 2 940 Kč 3 920 Kč